VEM ÄR VI

Vi delar en kärlek till inredning och vackra saker. De behöver inte vara från någon stor designer, inte heller dyra. Ofta är det enkla också det vackra. Nytt är ofta ganska tråkigt. Och själen i en sak kommer ofta från att någon tagit på den, flyttat runt den i rummet och varit omtyckt.

VÅR HISTORIA

Camilla och jag har känt varandra i många år. Våra barn förde oss samman. När jag skulle starta Gypset House, visste jag att det var Camilla jag ville ha med i båten, som designer och inspiratör. Utan att ha en färdig plan, åkte vi till Jaipur i norra Indien, ett av världens tygmecka, flyttade in hos en stor textilfirma och började designa. Intensivt och roligt. Vi klättrade runt i enorma tyglager och hittade vad vi sökte medan vår taxichaufför tog en vilostund på en tygbal i ett hörn.

VÅR FILOSOFI

Våra kuddar är inte ömtåliga utan skall användas. Släng dem på altanen, i båten, på picknicken eller till hunden. De kommer blekas en aning i solen som alla tyger gör, men det gör dem bara vackrare.

Våra sängkläder är framtagna för att kunna blandas hejvilt i sängen. Ett tyg på kudden och ett annat på påslakanet och vips har du fått ett underbart bohemiska sovrum.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur? Quis nostrum exercitationem ullam.